Nieuwe werklocatie Mercurio Coop

Omdat ons huurcontract ten einde loopt op het Amstelstation, moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie. Wij kunnen jullie met trots laten weten dat wij een nieuw onderkomen hebben gevonden in het kantoor van de voormalige ‘Bijlmer bajes’.  Het kantoor wordt momenteel omgebouwd tot broedplaats voor een 20tal bedrijven waaronder Randstad, Gemeente Amsterdam, en een flink aantal start-ups en social enterprises.

De broedplaats heet ‘Lola-lik’ en zal een ook een aantal catering gelegenheden omvatten op het binnenplein van het hoofdgebouw. De locatie heeft zijn eigen gratis parkeergarage.

bollen kamerVanaf 1 januari verlaten we officieel onze huidige locatie. Vanaf dat moment is ons nieuwe adres: Wenckebachstraat 48 (ingang vml kantoor bijlmerbajes). Onze kamers zijn op de tweede verdieping – vlakbij de kantine.

Op zoek naar de juiste persoon voor het project?
    • Je bent géén gast in het huis van de coöperatie
      “Het huis van Mercurio Coöperatie is ook jouw thuis. Hier kun je werken, vergaderen of gewoon andere leden ontmoeten. Eigenaarschap is hierbij de basis. Als jij vindt dat er zaken geïnitieerd of georganiseerd worden, dan neem je zelf de regie. “
  • Daar staan we voor