Word lid van Mercurio

Ben jij ook Zelfstandig Professional en op zoek naar een community van gelijkgestemden?

Laat onderstaand je gegevens en telefoonnummer achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen voor een afspraak.

Alvast bedankt voor je interesse en graag tot snel!


Kun jij je ook vinden in deze uitgangspunten?
Anita Timmermans Initiatief

Een coöperatie vind ik een mooi gedachtengoed. Eén voor allen en allen voor één! Vanuit eerdere functies heb ik voor verschillende coöperaties in Nederland mogen werken. Toen ik zag dat ik deze kennis en toegevoegde waarde kon leveren binnen Mercurio Coöperatie, hoefde ik geen moment na te denken. Ik ben direct aan de slag gegaan met een aantal zeer enthousiaste leden om invulling te geven aan een aantal projecten van de coöperatie!

    • Coöperatief samenwerken
      ” We streven naar een situatie waarbij het maximale (economische) resultaat behaald wordt. Hierbij geldt, dat het eigen voordeel evenals het groepsvoordeel in ogenschouw genomen wordt. Verbindend is hierbij de kernwaarde die dé extra dimensie geeft aan coöperatief samenwerken.”
  • Daar staan we voor